lørdag den 24. maj 2014

Hjemmelavet pizza på grillen

Min mand har investeret i en Fredstone! Fantastisk opfindelse - den kan i læse mere om her: Fredstone.dk 

Det er skønt med hjemmelavet pizzaer på grillen i det dejlige vejr.

Jeg bruger følgende til dejen: 

5 dl lunken vand 
15 gram gær 
2 tsk salt 
2 spsk olivenolie 
500 gram italiensk type 00 mel 
400 gram durum mel 


Opløs gæren i det lunkne vand, tilsæt lidt mel, herefter salt og olie. 
Herefter hældes al type 00 melet i, rør godt sammen! Durummelet tilsættes lidt efter lidt! Dejen må ikke blive for tør, men skal våd glat og lidt våd! Jeg rører altid dejen sammen på vores kitchen aid, da jeg har bedst erfaringer med at dejen får nogle tæsk, da det gør den mere smidig! 

Herefter stilles dejen til hævning i ca en time. 




Vores yndlingsfyld er tomatsauce, seranoskinke, mozzerella og når den har været på grillen får den rocula, parmasanflager og hjemmelavet pernillepesto på toppen - FANTASTISK! 

Tomaten saucen som vi bruger er også hjemmelavet og smager fantastisk - jeg skal nok smide opskriften op her på bloggen. 


God fornøjelse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar