mandag den 1. april 2013

De sprødeste løgringe




Løgringe er lækkert som snack eller som tilbehør til burger. Vi bruger en lettere og lidt spicy opskrift som er super god og nem :)


De er også et hit hos børn :)

Opskrift:
1 stort løg
4 dl kæremælk
4 dl mel
2 tsk salt
1 tsk bagepulver
1 tsk friskkværnet peber
1 tsk paprika
1/2 tsk cayennepeber



Skær løget i 2 cm tykke løgringe og læg dem i koldt vand i en halv times tid før de bruges.

Bland mel, salt, bagepulver, peber, paprika og cayennepeber i en skål. 
Tør løgringene af og dyp dem i kærnemælken, og derefter i melblandingen. Tænd frituregryde på omkring 180°C, det er den temperatur hvor spidsen (uden svovl) af en tændstik vil syde. HUSK brug aldrig vand til at slukke brændende olie, hvis uheldet skulle være ude.

Dybsteg løgringene nogle få af gangen i den varme olie til de er lysebrune, ca. 2-3 minutter. Læg de færdige løgringe på et stykke køkkenrulle for af dryppe af, og drys med lidt salt.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar